NK Frankopan pobjednik 7. memorijalnog malonogometnog turnira “Marijo Uđbinac”

NK Šišljavić organizirao je 7. memorijalni malonogometni turnir „Marijo Uđbinac“ na svom stadionu. Nastupile su seniorske momčadi NK Mladost Rečica, NK Donja Kupčina, NK Frankopan i NK Šišljavić kao domaćin.

Treće mjesto pripalo je NK Mladost Rečica s pobjedom nad domaćinom rezultatom 4:1. Sva četiri pogotka postigao je Domagoj Markulinčić dok je jedini pogodak za Šišljavić postigao Matej Uđbinac. Nadmoćniji Frankopan u finalu je pobijedio NK Donja Kupčina rezultatom 3:1. Pogotke za Frankopan postigli su Ilko Gagula u 5. i 65. minuti susreta, a točku na „i“ stavio je Mario Matijašić u 67. minuti. Jedini pogodak za NK Donja Kupčina postigao je Zvonimir Potesak u 18. minuti.

Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Domagoj Markulinčić iz NK Mladost Rečica. Najbolji vratar bio je Josip Lončarić iz pobjedničke momčadi. Odigran je i malonogometni turnir veterana. Najuspješniji su bili igrači 1. Gbr Tigrovi, drugi su bili veterani Mladost Rečica, treći Rukometaši Dubovca, a četvrti domaćini NK Šišljavić. Prvi dan turnira sudio je Ivan Vidinić iz Draganića, a završnicu Neno Stražanac iz Karlovca.

FOTO: Neno Stražanac i Andriana Baćurin