KABA

Ozaljske sportske igre sutra od jutra kreću s nogometom i graničarom

Grad Ozalj i Savjet mladih Grada Ozlja ovog vikenda organiziraju Ozaljske sportske igre. Nastupit će 14 ekipa, ukupno 600- tinjak natjecatelja iz 19 mjesnih odbora. I ove godine čekaju nas iste discipline kao i prošle godine: Nogomet, graničar, veslanje, atletika, povlačenje konopa.

Sve počinje u subotu u 8 sati nogometom u Podbrežju, u isto vrijeme održat će se graničar na donjem kupalištu, a u 17 sati bit će organizirana dječja (revijalna) utrka također na donjem kupalištu. U nedjelju će biti organizirano veslanje u 8 sati na gornjem kupalištu, povlačenje konopa u 14 sati na parkiralištu kod Konzuma, u isto vrijeme, na istom mjestu atletika na 100 m i 1500m. U 20 sati će na donjem kupalištu biti proglašenje pobjednika. Najbolje natjecatelje očekuju medalje i nagrade.

Gradonačelnica Lidija Bošnjak kazala je kako joj je drago što se toliko ljudi prijavilo za sudjelovanje i što je organizaciju Ozaljskih sportskih igara prepoznala Karlovačka županija te je sufinancirala igre s 15 tisuća kuna, a od donacija je dobiveno 25 tisuća kuna.