Dani otvorenih vrata u Glazbenom centru Buka

Glazbeni centar Buka danas i sutra ima dane otvorenih vrata u njihovom novom prostoru na adresi Banija 4. Goran Bunčić, koji je glazbeni centar otvorio zajedno sa svojom suprugom Ines poziva sve zainteresirane na bogat glazbeni program koji je u potpunosti besplatan.

– Danas program počinje u 9 sati u trajanju od sat vremena s radionicom terapijskog bubnjanja za djecu s poteškoćama na koju se treba najaviti. Glazbaonica je igraonica za djecu od 3 do 6 godina i trajat će od 11 do 12 sati. U 12 sati djeca od 7 do 10 godina igrat će glazbenu društvenu igru. Također, starija populacija moći će uživati u slušanju ploča uz kavu i druženje, najavio je Bunčić

Sutra se nastavlja program i namijenjen je mladima i odraslima, a isti nije strukturiran. Svatko može doći isprobati neke od instrumenata uz vodstvo mentora glazbenog centra, a radionica će se održati od 10 do 14 sati uz kavu i druženje. Bunčić najavljuje još jedan događaj u sklopu vlastitog centra, a posjetit će ih glazbenici iz Kanade.

– Dana 11.rujna u goste nam dolazi kanadski bend koji je na europskoj turneji, a to je Motherhood. Koncert će se održati na Maloj sceni Hrvatskog doma, a zajedno s njima svirat ćemo i mi kao mentori, govori Bunčić

Posljednji vikend prije samog početka nove školske godine mnogi školarci će provesti kroz glazbu, smijeh i druženje, a onda ih očekuje povratak u školske klupe uz nastavak obrazovanja.