KABA

Većina radova na Čavleku u završnoj fazi, obišao ih gradonačelnik Mandić

Gradonačelnik Damir Mandić sa suradnicima obišao je radove na stadionu Branko Čavlović Čavlek. Većina njih je u završnoj fazi, ukupne vrijednosti veće od 3,5 milijuna kuna.

Radovi su podijeljeni u sedam grupa i nabavu opreme.

Radovima na uređenju tribina obuhvaćeno je saniranje pristupa tribinama koje uključuje sanaciju betonske konstrukcije i završni sloj na osam vanjskih stepeništa i 25 stepeništa između tribina.

Obnovom sanitarnog čvora S-I dobit će se novih 20 kabina te će se obnoviti vodovodne i elektroinstalacije. U sklopu prilagodbe postojećih svlačionica izvode se manji radovi na sanaciji svlačionica kako bi zadovoljavale uvjetima za natjecanje.

Radovima se vrše popravci i dopuna postojeće ograde stadiona i svih ulaza. Na južnoj tribini gradi se plato s prilaznim rampama te se ugrađuju pomoćne sjedalice i sanitarni čvor prilagođen za osobe s invaliditetom.

U tijeku je postupak prikupljanja ponuda za nabavu kontejnerskog objekta za doping kontrolu i hitnu medicinsku pomoć te nabava opreme za pomoćno igralište s umjetnom travom. Ujedno u tijeku su i radovi na pripremi podloge s drenažom za teren s umjetnom travom koji će omogućiti treniranje svim kategorijama kluba i u lošim vremenskim uvjetima te će služiti i za odigravanje službenih utakmica. Izvodit će se pomoćni teren s umjetnom travom pri čemu će nabavu i ugradnju umjetne trave financirati HNS, kažu iz Grada.

omicron