KABA

CACIB Karlovac – ‘4 Rivers Winner 2022.’ – dvostruka međunarodna izložba pasa ovog vikenda na Vunskom polju

Svečano otvaranje je subotu u 9:45 sati

Dvostruka međunarodna izložba pasa CACIB Karlovac -‘4 Rivers Winner 2022.’ ponovno se održava u Karlovcu ovog vikenda, 1. i 2. listopada, u organizaciji Kinološkog športskog kluba Karlovac.

Manifestacija će, sada već tradicionalno, biti organizirana na Vunskom polju, a prva izlaganja u ringovima se očekuju u 10 sati.

Ulazak za sve posjetitelje je u potpunosti besplatan.

Ovo je deveta po redu karlovačka izložba pasa, jedna od najvećih na hrvatskom prostoru, ali i izložba koja svake godine okuplja sve veći broj inozemnih i domaćih izlagača. Očekuju se izlagači iz niza europskih zemalja, čije će pse ocjenjivati 12 sudaca iz Irske, Poljske, Portugala, Finske, Slovenije i Hrvatske. U oba izložbena dana prijavljeno je oko 1.600 pasa. Također, u sklopu glavne CACIB Karlovac izložbe, kao i prethodnih godina, održat će se specijalne izložbe tornjaka i bijelih švicarskih ovčara, ali i Glavna uzgojna izložba hrvatskih autohtonih pasmina, koju organizira Hrvatski kinološki savez prvog dana izložbe.

Osim što će posjetitelji moći upoznati preko 150 različitih pasmina, moći će uživati u ukusnim delicijama ovogodišnjeg sudionika zagrebačkog Burger festivala – Instituta za burgere, koji će, uz popularne burgere, u ponudi imati i gulaš, kobasice, vege burger, ali i doručak za sve one koji se odluče na raniju posjetu ovogodišnjoj izložbi. Za opuštenu atmosferu i druženje osiguran je ‘VAU! kutak’ sa sjedećim garniturama, u kojem će svi izlagači i posjetitelji sa svojim ljubimcima moći u potpunosti uživati u izložbi pasa.

Svečano otvaranje je subotu u 9:45 sati, dok ocjenjivanje pasa započinje u 10 sati. U 15 sati očekuje se početak ‘Best in Showa’, u sklopu kojeg će svi posjetitelji moći vidjeti najljepše primjerke svih pasmina izloženih na izložbi. Prema rasporedu, proglašenje ukupnog pobjednika očekuje se oko 17 sati.

Više informacija na službenoj stranici izložbe i Facebook stranici