KABA

Rukometaši Karlovca odlaze u Zadar, Ogulin dočekuje momčad Mornara Dramlja Crikvenice, Karlovac 2 putuje u Gospić, a Školarke igraju kod kuće s Trešnjevkom

Dominantni rukometaši Karlovca u svih odigranih 7 kola 1. HRL Jug imaju pobjede, a u nedjelju odlaze u goste kod Zadra 1954 koji je trenutno 4. na tablici s 10 bodova. Utakmica je sutra s početkom u 17:30 sati.

Ogulin će bodove pokušati osvojiti u susretu 8. kola 2. HRL Zapad protiv Mornara Dramlja Crikvenice na domaćem terenu. Utakmica počinje danas u 19:00 sati. S tek 4 osvojena boda, Ogulin je posljednji na tablici.

Druga momčad Karlovac odlazi u goste k vodećem Gospiću gdje ih očekuje velik rukometni izazov za osvajanjem bodova. Utakmica je sutra s početkom u 19:30 sati. Karlovčani su trenutno 4. na tablici sa 6 bodova.

Školarke Karlovca u prethodnom 8. kolu napokon su upisale pobjedu protiv Omišlja, a u nedjelju im u goste dolazi ekipa Trešnjevke. Susret počinje sutra u 16:00 sati. Rukometašice Š.R. Karlovac trenutno su 9. na tablici s 4 osvojena boda, a Trešnjevka je 11. s 3 boda.