KABA

Novu godinu slavimo uz Magazin; predstavljen bogat blagdanski program

Magazin, Neno Belan, Damir Kedžo, Zdenka Kovačiček, samo su neka od velikih glazbenih imena koja će svaku večer tijekom Adventa u Karlovcu rasplesati publiku. Svake godine manifestacija Advent u Karlovcu svojim sadržajem privlači pažnju lokalaca i turista. Sve aktivnosti počinju 16. i trajat će do 31. prosinca, a odvijat će se oko Glazbenom paviljona i na Šetalištu dr. Franje Tuđmana.

Uvertira u manifestaciju počinje ovaj četvrtak, 24. studenog, otvaranjem izložbe u Aquatici, a tada će TZ grada Karlovca otvoriti tradicionalni natječaj za proglašenje najljepšeg blagdanskog izloga. Adventske ture po gradu počet će 26.11., svake subote od 17 sati moći ćete se priključiti turističkim vodičima ispred Paviljona Katzler. Muzeji grada Karlovca tijekom adventa su pripremili 20% popusta na sve suvenire.

Od 16. prosinca na Promenadi posjetitelje očekuje bogata raznolika ugostiteljska ponuda. Novitet ove godine su dva klizališta, jedno će se nalaziti kod Sokolskog doma, a drugo će biti u šancu, gdje će biti pripremljen za djecu i ledeni tobogan. Radno vrijeme klizališta je 16.12. od 20 do 23 sata, a onda do 31. prosinca je od 16 do 23 sata. Tijekom trajanja manifestacije omogućen je slobodan ulaz na klizališta.

Cjeloviti program pogledajte OVDJE.

Foto: Advent Karlovac