KABA

Održana godišnja skupština NK BARILOVIĆ

U Belajskim Poljicama večeras je održana redovna godišnja skupština NK Barilović. Usvojena su izvješće o radu za 2022. godinu s osvrtom na natjecateljsku jesensku polusezonu u kojoj se klub po prvi put natjecao s 5 selekcija, kao i Plan rada kluba za 2023. godinu. Osim članova skupština, igračica, igrača i roditelja na skupštini su bili nazočni i gosti.

Županica Martina Furdek Hajdin uputila je riječi podrške NK Bariloviću uz napomenu kako će Karlovačka županija biti potpora mladom klubu. Predsjednik Gradskog Vijeća Grada Karlovca Marin Svetić također je uputio riječi podrške okupljenim članovima kluba, igračicama i igračima te roditeljima.

Tajnik NSKŽ Tomislav Kuzman naglasio je kako će klub i dalje imati podršku Saveza i novoizabranog predsjednika Nevena Šprajcera te pohvalio što ovako mladi klub ima već 5 selekcija u natjecanju. Načelnik Općine Barilović Dražen Peraković najavio je izgradnju novog stadiona u Donjem Velemeriću i kako u tom očekuje podršku Hrvatskog nogometnog saveza i NSKŽ-a.