KABA

U Ogulinu teško ozlijeđeno dijete na biciklu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. Riječ je o ozlijeđenom djetetu na biciklu u Ogulinu.

-Jučer oko 16:50 sati u Ogulinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno dijete. Osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka upravljao je 23-godišnjak koji nije svoje vozilo u kretanju držao što bliže desnom rubu kolnika kojom prilikom je s vozilom prešao na lijevu stranu kolnika i udario u bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljalo dijete. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće, kažu iz policije.

U Karlovcu je pak uhvaćen recidivist u prometu.

-Na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden je 31-godišnji višestruki počinitelj prekršaja tzv. „recidivist“ kojeg su jučer policijski službenici prilikom nadzora prometa kontrolirali u Karlovcu. Utvrdili su da upravlja osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta i oduzeta. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.