KABA

Dvojica recidivista ukupno kažnjena s gotovo 3 tisuće eura, svaki dobio i po šest mjeseci zabrane vožnje

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog dovedena su jučer dvojica muškaraca.Radi se o višestrukim počiniteljima prometnih prekršaja, tzv. recidivistima.

Policijski službenici su jučer u noćnim satima  u mjestu Venac Mrežnički utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1.93 promila upravlja 63-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 1.593,00 eura i šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom. Također su i u prijepodnevnim satima u Karlovcu policijski službenici utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje upravlja 19-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 1.320,00  eura i šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom, poručuju iz PU karlovačke.