• February 7, 2023
  • Anamarija Radočaj
  • 0

Razvojna agencija INOVADR Grada Duge Rese, Pučko otvoreno učilište Duga Resa i Ustanova Callidus iz Zagreba upisali su 1. generaciju polaznika u Karlovačkoj županiji u program “Specijalist 3D tehnologija”.Ovaj inovativni edukacijski program polaznicima kroz 126 sati omogućit će učenje od iskusnih profesionalaca o naprednim metodama 3D skeniranja, obradi digitaliziranih rezultata i 3D modeliranju u CAD alatima.

Program edukacije verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te se upisuje u radnu knjižicu, a dodatno se stječe i Certifikat Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Edukacija će se odvijati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese.

Ravnateljica Vanja Glogovac istaknula je da će znanjem i vještinama koje će polaznici dobiti ovom vrstom edukacije postati konkurentniji na tržištu rada i poželjela im je puno uspjeha u usvajanju novih znanja i daljnjem radu.

-Ovakav program edukacije osmišljen je s ciljem boljeg odgovora na stvarne potrebe tržišta. Za sve one koji svoja nova znanja odluče iskoristiti kroz vlastito poslovanje INOVADR nudi i prostor za rad i to u prostorijama Poduzetničkog inkubatora uz iznimno povoljne uvjete najma ureda i coworking prostora. Nadamo se da će obrazovni programi biti poticaj svim sadašnjim i budućim polaznicima, neovisno o dobi i prethodnom iskustvu rada, u stvaranju novih mogućnosti na tržištu rada i poticanju kreativnosti, kazala je Glogovac.