KABA

24. maskenbal u Ozlju – “Nakon dvije godine pauze, pozivamo sve da nam dođu”

Grad Ozalj ove godine ponovno organizira maskenbal koji će se održati u nedjelju 19.2. u centru grada s početkom u 14:30 sati. U planu su im mnoge aktivnosti s fokusom na najmlađe članove zajednice. Uz razne igre i zabavu posjetitelje očekuju i moguće nagrade za individualnu i grupnu masku.

 – Nakon dvije godine pauze sada smo u nedjelju pripremili 24. maskenbal Grada Ozlja u 14:30 na Trgu braće Radić u centru Ozlja. Pozivamo sve koji se još žele prijaviti da to učine preko Pučkog otvorenog učilišta Ozalj. Sve informacije je najbolje pronaći na društvenim mrežama. Pozivamo sve da nam dođu, maskirani ili ne maskirani, najavljen je lijep dan, pripremili smo bogat program s naglaskom na najmlađe. Bit će tu i gastro ponuda lokalnih OPG-ova i napuhanci. Cijeli program moderira i Bojan Jambrošić, poznati pop pjevač. Ovo je idealna prilika da se posjeti Ozalj, otvorili smo sezonu i pozivam sve da ovaj vikend dođu i u Zavičajni muzej i upoznaju naš kraj, kazao je Toni Šarić, direktor turističke zajednice područja Kupa.

Na proslavi 24.maskenbala predstavit će se mnoge skupine maski kao i u dosadašnjim proslavama.

Najprije će se predstaviti dječje skupine iz vrtića Dječjeg vrtića Zvončići i Osnovne škole Slava Raškaj, nakon njih dolaze i odrasle maskirane skupine. Osigurane su i nagrade profesionalna komisija će nagraditi 3 najbolje maskirane skupine odraslih i također i individualnu naj masku. Pozivamo sve da nam se još prijave i da nam dođu u centar Ozlja u nedjelju 19.2., dodaje Šarić.

Srdačno pozivaju sve sugrađane, ali i ljubitelje dobre zabave da im se pridruže u slavlju i dobrom društvu u samom centru Ozlja.

 

 

omicron