KABA

Svi koji žele biti dio Zvjezdanog ljeta: Prijavite svoje programe do 5. ožujka; objavljen je javni iskaz interesa za sudjelovanje

Iz Gradske uprave su izvijestili kako pojedinci i pravne osobe koje žele sudjelovati na Zvjezdanom ljetu 2023. mogu svoje programe prijaviti do 5. ožujka do 24 sata.

Poznata gradska manifestacija „Zvjezdano ljeto“ održat će se od 23. lipnja do 13. srpnja na brojnim lokacijama diljem grada. Program obuhvaća šest tematskih cjelina: koncerte, izložbe, festivale, događaje, sport i kazalište.

Grad Karlovac kao Organizator poziva sve zainteresirane da prijave programe kojima žele sudjelovati u nekoj od navedenih tematskih cjelina. Prijave se dostavljaju na Obrascu za prijavu programa, dostupnom na web stranici Grada: www.karlovac.hr, a popunjeni Obrazac dostavlja se na e-adresu: manifestacije@karlovac.hr, najkasnije do nedjelje, 5. ožujka ove godine, do 24 sata.

Razmatrani će biti isključivo programi koji su pravodobno prijavljeni i dostavljeni na propisanom obrascu za prijavu programa, a odluka o odabiru programa objavljena na službenoj stranici Grada www.karlovac.hr., poručili su iz Grada.

 

omicron