KABA

U Ozlju se nitko nije mogao sakriti od maskiranih lica – maske kažu “očekujemo pobjedu”

Tradicionalni 24. maskenbal grada Ozlja održao se 19. veljače na Trgu braće Radić u srcu Ozlja. Nakon dvije godine pauze maskenbal se vraća u punom sjaju. Voditelj programa bio je poznati pop pjevač Bojan Jambrošić. Posjetitelji su se uz dobru zabavu naravno mogli i počastiti na kućicama raznih  OPG-ova.

Danas smo se okupili ovdje na 24 maskenbalu, nastupat će nam razne skupine imamo 5 prijavljenih dječjih vrtićkih skupina, imamo i osnovnoškolce i dosta prijavljenih skupina koji će se predstaviti sa svojim nastupom. Voditelj programa je Bojan Jambrošić i veselimo mu se sigurni smo da će odraditi super po9sao i da će nam svima biti jako veselo, kazala je jedna od organizatora ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta “Katarina Zrinska” Ozalj, Zdenka Novosel.

I ove godine naravno organizirali su izbor za najbolju masku koju odabire posebni maskenbalski žiri od grupa koje su se prijavile, a neke od nagrada sigurno su potakle građane da se prijave za izbor.

Prva nagrada je izlet u centar podzemne baštine “Speleon” u Rakovcu, druga je velnes paket Doma zdravlja u Ozlju i treća nagrada je poklon paket lokalnih OPG-ova.

 Od šarenih i raznovrsnih maski nitko se nije mogao sakriti a neki su nam i predstavili svoje maske:

Evo mi smo ove godine u projektu emocija zato smo se u emotikone maskirali.

Mi smo Krašićke mažoretkinje odjevene kao mačke, očekujemo pobjedu, idemo uvijek pozitivno! 

-Mi smo skupina Pirati s Kupe, inače smo Takewondo klub Ozalj i evo okupili smo se danas da podržimo ovo okupljanje u Ozlju.

Bilo je tu i mnogih drugih zanimljivih maski od dance party-a 80ih do malenih princeza i super heroja. Uz dobru zabavu, ples i pjesmu građani Ozlja i posjetitelji sigurno su uživali u ovom slavlju.

omicron