KABA

Sutra svi na Dječji fašnik – sudjeluje 370 djece svih vrtićkih skupina i korisnika usluga obrta za čuvanje djece

Na jutrošnjoj press konferenciji održanoj u Maloj gradskoj vijećnici najavljeno je održavanje Dječjeg fašnika u sklopu kojega će sutra s početkom u 10,30 sati sati sve skupine karlovačkih dječjih vrtića prošetati gradom. Predstavnicima medija obratile su se Danka Pavletić, ravnateljica Dječjeg vrtića Karlovac, Anita Štefanac, ravnateljica DV 4 rijeke, Draženka Sila Ljubenko, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Ljiljana Mihalić, ravnateljica DV Tintilinić te Anamarija Novosel, predstavnica Udruge dadilja i vlasnica Obrta za čuvanje djece Pikolino.

– Povorka je namijenjena vrtićancima i uključeni su DV Četiri rijeke, DV Karlovac i obrti za čuvanje djece Mali princ, Krijesnica i Tonček. Djeca su uzbuđena i vesela, jedva čekaju. Maske su izradili zajedno s odgajateljicama i roditeljima, kazala je Danka Pavletić, ravnateljica DV Karlovac.

smart

U povorci sudjeluje oko 370 djece predškolske dobi i oni mlađi, a povorka kreće od spomenika žabi, zatim preko Korza, putem OŠ Braća Seljan i Ulice Kralja Tomislava, a zatim vesele maske nastavljaju Promenadom do Glazbenog paviljona, gdje će se održati zabavni program.

– U Glazbenom paviljonu će se svaka fašnička skupina predstaviti uz glazbenu podlogu, a zatim će stručni žiri odabrati najbolje skupne maslke, kazala je Anita Štefanac, ravnateljica DV 4 rijeke.

Anamarija Novosel, predstavnica Udruge dadilja i vlasnica obrta Pikolino kazala je kako u povorci sudjeluju tri obrta za čuvanje djece.

– Veseli nas što ove godine u povorci sudjeluju tri obrta za čuvanje djece – Pikolino, Tomček i Mali princ. Sveukupno sudjeluje 34 djece i sedam odgajatelja, rekla je gospođa Novosel.

Ljiljana Mihalić istaknula je kako se DV Tintilinić aktivno priprema za sutrašnji veseli defile, dok je promčelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Draženka Sila Ljubenko zahvalila ravnateljicama vrtića i obrta te roditeljima na volji i trudu, istaknuvši kako će povorku zvučno i bučno podržati bubnjari koje je priskrbila TZ Grada Karlovca.

Karlovčane tako očekuje veselo dopodne uz ciku i graju zamaškaranih vrtićanaca. Ovim putem pozivamo sve građane da se pridruže veseloj fašničkoj povorci.

omicron