KABA

U dvije prometne nesreće dvije osobe teško ozlijeđene

 Na području Karlovca jučer su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene. Jedna oko 00.45 sati u naselju Tuškani te je u njoj teško ozlijeđen 29-godišnji vozač, a druga u 17.30 sati u Rečičkoj ulici u Karlovcu i u njoj je teško ozlijeđena 47-godišnja vozačica.

-Naime, 29-godišnjak je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka te zbog neprilagođene brzine i ne kretanja što bliže desnom rubu kolnika, sletio van kolnika u odvodni kanal. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je vozač bio pod utjecajem alkohola od 0,54 g/kg. Motociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 47-godišnjakinja i u Rečičkoj ulici u Karlovcu, prilikom ulaska u zavoj, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je kotačima motocikla zahvatila rubni kamen i zajedno s motociklom pala na nogostup, izvijestili su iz policije.

Vozači će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu će biti dostavljena izvješća o ovim prometnim nesrećama.

omicron