KABA

Kelteksicama uručene medalje i pehar uz mnogo riječi hvale – “Mogu samo čestitati!”

Nakon napete borbe u ženskoj Superligi, najvišem rangu natjecanja u Republici Hrvatskoj, članicama Odbojkaškog kluba Kelteks svečano su uručene medalje i pehar za senzacionalno drugo mjesto. Pehar je igračicama uručio predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić. Puni dojmova, čak su i trener, Goran Zec, i ostali govornici imali isključivo riječi hvale za igračice koje su se napeto borile za ovu poziciju.

Što reći? Ove cure su zaslužile to. Čestitao bi prvo njima jer one su najzaslužnije za ovaj rezultat kojemu se ni mi sami daleko daleko nismo nadali. Puno smo mi po novinama, ali ja bih danas izdvojio i Matiju koji vodi statistiku, Igora koji nosi klub na leđima kao team manager, Leon koji je kondicionalni i Luka koji je fizioterapeut, samo bi htio da i oni budu negdje spomenuti, a za cure znamo da one nose najveći dio, riječi su trenera Gorana Zeca.

Ni predsjednik kluba nije imao ništa drugo za reći osim puno hvale za ove vrsne sportašice.

Moram reći da su cure u prvom planu, odnosno taj vrući pogon, a naša uprava je pratila to sve tako da je sinergija u klubu postignuta. Djevojke su uz želju, ambiciju i disciplinu i rad postigle sve ovo. Zato im velika hvala. Za sljedeću sezonu opet slijedi jedna borba. Za one koji ne znaju i ne prate odbojku, ovo što su one ostvarile je nestvarno, ali i sljedeća godina će biti teška, ali s obzirom na njihov rad i entuzijazam, mislim da će dobro proći i da ćemo biti stabilni superligaši, kaže predsjednik kluba,Đuro Batinić.

U ime Kelteksa, glavnog sponzora odbojkašicama, obratila se i Maja Medak.

Ja bih se htjela zahvaliti ispred firme Kelteks curama, upravi kluba, koje su nas ovu godinu stvarno iznenadile. Pozdravljam ovaj uspjeh, stvarno je ponos. Svaka čast curama i timu oko kluba koji je uspio to sve napraviti. I mi smo ponosni da smo dio toga, da smo dali svoj obol i omogućili barem dio tog uspjeha koji su cure postigle, rekla je Medak.

Predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza također se obratio s nekoliko prigodnih riječi.

Mislim da je grad Karlovac u povijesti bio grad odbojke kroz mušku odbojku, ali ovim veličanstvenim uspjehom su cure pokazale da je budućnost pred njima uz podršku generalnog sponzora koji im svakako pomaže pri ovim uspjesima. Veliko mi je zadovoljstvo što će hrvatska odbojka u idućoj sezoni imati Karlovac kao predstavnika u Europskim kupovima, kaže Frane Žanić, koji je apelirao na cijeli odbojkaški savez na čelu sa samim sobom, ali i na županiju i grad da podupiru ovakve mlade nade.

Na posljetku su se obratili i gradonačelnik Mandić i županica Furdek-Hajdin.

Mogu samo čestitati, najprije njima, a onda i upravi kluba i treneru i onima koji sjede na klupi na svemu onome što su postigli u ovoj godini, rekao je Mandić.

Jednako čestitam i svim roditeljima koji znam da su aktivno uključeni u sve treninge, u utakmice, u nabavu opreme i sav trud i muke koje prolaze ove naše cure, naše ponosne pobjednice, dodala je Furdek-Hajdin.

Uz sve pozdrave i čestitke djevojke su napokon dobile svoje vrlo zaslužene medalje i pehar koji će ponosno čuvati u nadi da će im sljedeća sezona biti još bolja.

omicron