KABA

U11 momčad Inline hokej kluba Karlovac najbolja u regiji

Proteklog vikenda u Zadru je održan posljednji turnir Fischer Hockey Rocks inline hokej regionalne lige za mlađe kategorije. Karlovčani su uspješno nastupili u sve tri kategorije (U9,U11 i U13). Pobjednika U11 kategorije je, nakon izjednačene i iznimno zanimljive sezone, odlučila zadnja utakmica između Karlovca i Prevoja. Karlovčani su na krilima golmana Benzona te Perakovića i Grubješića pobijedili u odlučujućoj utakmici rezultatom 3:1 te tako osvojili naslov prvaka.

Uz naslov prvaka u Karlovac je stigla i jedna pojedinačna nagrada. Luka Peraković je ušao u ALL STAR TEAM cijele sezone. Pod vodstvom Davida Banaya za Karlovac su igrali: Benzon Matija, Peraković Luka, Grubješić Matija, Majaški Mia, Zagudajev Elena, Stražanac Maja, Pavlaković Jana, Stepan Antun i Juraj, Kavšek Luka i Mikašinović Matej.

U13 momčad je osvojila 4. mjesto, a u ALL STAR TEAM-u se našlo dvoje Karlovčana: golman Ivor Ružić i Buga Vlašić. Za Karlovac su igrali: Ružić, Družak, Vlašić Benzon, Škrtić, Grubješić, Peraković, Miletić, Brozović, Gudelj, Lukinić, Mikašinović, Stepan. Za U9 momčadi se nije vodio poredak.

U nedjelju je završila i sezona Prvenstva Hrvatske u hokeju na ledu za žene. Karlovčanke su u posljednjoj utakmici poražene od HK Siscije rezultatom 6:0. Naše djevojke su još jednom pokazale srce i veliku želju, ali nažalost sa samo četiri tjedna leda godišnje,više od ovoga ne ide. Siscia je završila prva, Karlovčanke su druge, a u Karlovac je došla i jedna pojedinačna nagrada. Ana Katušin je proglašena najkorisnijom igračicom regularnog dijela prvenstva. Za Karlovac su igrali: Sertić, Hajsan, Zagudajev, Spudić, Pudina, Šnajder, Katušin, Lekaj, Primužak, Vukelić, Vlašić, Gačić i Babić, treneri: Ratkaj i Banay.

U subotu, 27.svibnja na rasporedu je i zadnje kolo Prvenstva Hrvatske za seniore u inline hokeju. Utakmice su na rasporedu od 15h u dvorani u bivšoj vojarni Luščić.

omicron