KABA

Članovi Roniteljskog kluba Zrinski očistili plažu u Selcu

Članovi Roniteljskog kluba Zrinski iz Karlovca i ove godine tradicionalno su, uoči sezone kupanja, očistili plažu Hostela Karlovac u Selcu. Postavljen je i zaštitni pojas odnosno sigurnosne plutajuće bove koje vidno odvajaju kupalište od pristupa glisera, brodica i drugih plovila.

Plaža je sada sigurna i čista za prihvat brojnih gostiju koji će ovo ljeto posjetiti tu legendarnu turističku destinaciju. Dobra je to vijest i za brojnu djecu i mlade koji će u okviru raznih programa boraviti u Hostelu. U akciji su sudjelovali i vrijedni djelatnici Hostela. Djelatnici Hostela bili su dobri domaćini i prigodno ugostili ronitelje nakon akcije uz želju da se ta suradnja nastavi i ubuduće. Akciju su budno pratili i učenici OŠ Dubovac iz Karlovca koji borave u Hostelu u Selcu u sklopu programa Škola u prirodi.

-U ime svih ronitelja koristimo i ovu prigodu zahvaliti se zajednicama tehničke kulture i zajednicama športova kako gradskima tako županijskim kao i donatorima koji svojim sredstvima financiraju rad ronilačkih klubova koji se i na ovaj način odužuju za ukazana povjerenja. Ronitelji združeno pozivaju sve građane da poštujemo prirodu i vodimo brigu o našem okolišu radi zdravijeg i sretnijeg života, poručuju iz Kluba.

omicron