KABA

Dječji vrtić Četiri Rijeke jedan je od najljepših vrtića u Hrvatskoj prema izboru koji provodi Gradonačelnik.hr

Uspješno je završen treći po redu Izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj koji provodi Gradonačelnik.hr. Za titulu se ove godine natjecalo 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina!

Izbor se provodio na Facebook stranici na kojoj su objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića. Pobjednici su proglašeni u četiri kategorije – općine, mali, srednji i veliki gradovi. Pobjednici su oni koji su „dobili“ najviše lajkova 😊

Dječji vrtić Bambi Rokovci – Andrijaševci od prvog je dana uvjerljivi favorit brojem lajkova uvjerljivo je nadmašio i sve gradove te završio ovo natjecanje kao apsolutni pobjednik s ukupno 3720 lajkova. Pobjednik u kategoriji velikih gradova je DV Leptirić iz Vukovara, u kategoriji srednjih gradova Dječji vrtić Ivanić Grad, a u kategoriji malih DV Obrovac.

Među najljepšim vrtićima našao se i naš Vrtić Četiri Rijeke koji je osvojio „broncu“ uz DV Bili cvitak iz Sinja, DV Tratinčica iz Grada Pleternice i DV Tratinčica iz Općine Brinje.

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te na taj način dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima.

Čestitamo od srca svima, posebno našem karlovačkom predstavniku😊

omicron