Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži sa početkom školske godine poželio je dobrodošlicu novom kombi vozilu i oprostio se od onog starog. Novo kombi vozilo, vrijedno 44 tisuće eura, financirano je od strane Grada.

Za staro vozilo također je nađena svrha te je ono predano Dječjem vrtiću Karlovac. ‘Primopredaji’ su prisustovali gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić, ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Volodymyr Kubinskyy te ravnateljica Dječjeg vrtića Karlovac Danka Pavletić.

– Novo vozilo košta 44 tisuće eura. To je vozilo prilagođeno prijevozu za invalidne osobe. Dosta je poboljšano u odnosu na staro zato jer smo imali učenice koji su dosta visoki pa nisu mogli ni stati u stari kombi. Sada u prijevozu imamo šestero djece, ali nemojte da vas zabrinjava taj broj jer mi imamo vrlo veliko područje gdje vozimo djecu svaki dan od Velemerića do Ozlja. Imamo i vremensko ograničenje jer smo škola i moramo djecu na vrijeme dovesti u školu. Sretni smo što smo očuvali ovo staro vozilo da ga sa zadovoljstvom možemo predati drugoj ustanovi kojoj je isto osnivač grad Karlovac. Neka im posluži sa srećom i velikom ugodom, izjavio je Kubinskyy.