KABA

U Karlovac stiže Prvenstvo Hrvatske u nogometnom znanju – prijave su u tijeku

River Side Karlovac bit će domaćin Prvenstva Hrvatske u nogometnom znanju koje je podijeljeno u regije. Karlovačka županija pripada u ligu Središte gdje su gradovi poput Varaždina, Siska, Bjelovara, Križevaca, Kutine, Sesveta, Koprivnice, Samobora i Zagreba. Početak lige je 21. rujna  s početkom u 20:00 sati. River Side Karlovac poziva sve ljubitelje nogometa i pub kvizova da se pridruže ligi. Broj ekipa ograničen je na 16. Svaka ekipa može imati 6 prijavljenih igrača, od kojih igra njih 4. Ne smije ih biti manje od 2.

Tako je. Kontaktirala nas je ekipa koja je osmislila to prvenstvo pub kviza u cijeloj Hrvatskoj. Dogovorili smo suradnju i pokušat ćemo to zaživjeti u River Sideu. Do sad nismo radili nikakve pub kvizove. Ovo nam je prvi, pa iskreno se nadamo da ćemo uspjeti u našem naumu, rekao je Gordan Fancev, vlasnik River Sidea Karlovac.

Ukupno će se odigrati 20 kola. Njih 10 odigrat će se ove godine, a 10 iduće. Na kraju će se odigrati završnica gdje će se okupiti najbolje ekipe iz svih liga s područja Hrvatske. Predviđena je za svibanj 2024. godine. Upitali smo Fanceva je li se ikad prijavio i sudjelovao u pub kvizu.

– Iskreno, nisam, mada pratim nogomet i mislim kao i svi drugi da znam dosta u nogometu, pa pokušat ćemo ovaj put odmjeriti snage s drugim znalcima, tvrdi Fancev.

Fancev navija za Dinamo i njegov je član od rođenja. Vjeruje da će Modri ponovno biti prvaci bez obzira na trenutne poteškoće u prvenstvu. Također, podržava NK Karlovac 1919 i odlazi na njegovu svaku domaću utakmicu.

– Pa apsolutno, sport je izuzetno bitan u svakom gradu, pa tako i u Karlovcu. Mi pratimo NK Karlovac 1919, oni prate nas. Imamo dobru suradnju. Igrači, članovi uprave i trener naši su vrlo dragi gosti. Apsolutno podržavamo jedni druge, izjavio je Fancev.

River Side Karlovac nedugo je bio organizator PAN Festa koji se ponovno pokazao kao pun pogodak. Pogotovo jer okuplja domaće tamburaške sastave koji su uvijek dobro prihvaćeni.

– PAN Fest je prošao odlično kao i svake godine. Ideja je začeta u koroni. Kad se nije moglo u lokalima, radili smo pod šatorom. Sad smo to premjestili u lokal i na terase. PAN Fest je sad bio 3. po redu. Jako je dobro zaživio. Priča je tamburaška. Ta scena u Karlovcu dobro živi. Karlovac ima odlične tamburaše i PAN Fest će iz godine u godinu samo rasti. Iskreno se nadam da će sljedeći biti bolji od ovog prethodnog, mišljenja je Fancev.

Fancev se sada okreće organizaciji već spomenutog pub kviza. Svako kolo će najbolje ekipe dobiti nagradu. Prijave i ostale informacije u vezi Prvenstva možete dobiti na broj 097 6322 600 ili na društvenim stranicama River Sidea Karlovac. Svatko tko misli da je pravi lokalni Samovojska ovo je idealna prilika da se dobro zabavi i pokaže svoje znanje. Prijave su u tijeku.