KABA

Udruga Karika organizira izložbu fotografija karlovačkih majki, obitelji i svih uključenih u podršku roditeljstvu

Udruga za unapređenje kvalitete života Karika, Karlovac osnovana je 2017. godine s područjem djelovanja u zdravstvu, socijali i obrazovanju. Udruga razvija preventivne zdravstvene i socijalne programe te osnažuje pojedince i obitelj u roditeljskoj ulozi, provodi edukativne programe i povezuje korisnike u grupe podrške. Nakon niza provedenih projekata posvećenih roditeljstvu, organiziraju izložbu na temu promocije dojenja pod nazivom „Podrška dojenju“ u okviru projekta „PUTokaz roditeljstva 2“ financiranog od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Svečano otvaranje izložbe fotografija karlovačkih majki, obitelji i svih uključenih u podršku roditeljstvu održat će se u Društvenom centru “Prostorija”, Mije Krešića 4, Karlovac u ponedjeljak, 2. listopada u 18:00 sati.

Ovim putem ujedno obilježavaju i pet godina od prve javne aktivnosti, kad su se predstavili javnosti izložbom slika posvećenih roditeljstvu i gradu u kojem djeluju.

Izložba je samo prvi korak u povezivanju i suradnji svih profesionalaca, pojedinaca i organizacija u stvaranju podržavajuće zajednice sposobne odgovoriti na zahtjeve suvremenog roditeljstva.

Ples