KABA

Karlovčani će ove subote moći uživati u već tradicionalnom Sajmu udruga

Grad Karlovac i ove godine, u suradnji s udrugom Carpe Diem kao izvršnim organizatorom, organizira već tradicionalni Sajam udruga, u subotu, 07. listopada. Cilj Sajma je promovirati lokalne udruge raznih djelatnosti kako bi se u njihovo djelovanje uključio što veći broj građana koji bi time ispunili svoje slobodno vrijeme, dobili priliku aktivnije sudjelovati u životu lokalne zajednice kao i posvetiti svoje vrijeme zdravom načinu života kroz bavljenje sportom, plesom, zdravom prehranom, prevencijom ovisnosti i slično.

Dodana vrijednost je to zajedništvo koje udruge pokažu taj dan, njihovi zajednički projekti. Nisu to samo udruge, već i tvrtke, ustanove te zadruge. Zbilja želimo da nam se što više građana pridruži i uživa u svemu što smo za njih pripremili, naglasila je gradska pročelnica Draženka Sila Ljubenko.

Ove godine građanima će se predstaviti više od 60 udruga, a bit će tu i zanimljiv izbor najmješanca za sve ljubitelje životinja te jedna humanitarna glazbena točka.

Drago mi je da smo uključeni u subotnji program. Akcija se dosadašnjih godina zvala „Ako imaš kunu viška“, ali s obzirom na to da smo prešli na euro, promijenili smo ime u  „Euro viška za hrabre mališane“. Akciju organizira vokalno – instrumentalni sastav „Daj 5“ i udruga Jak kao Jakov i to već 11.godinu zaredom na što smo izuzetno ponosni, istaknuo je Dubravko Željković.

Ples