KABA

Pozivom podržite humanitarnu akciju „Želim život“

Zaklada Ana Rukavina u susret ovogodišnjim blagdanima započinje svoju hvalevrijednu humanitarnu akciju „Želim život” koja će po prvi puta trajati dva mjeseca. Glavni cilj je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija te financiranje projekata kojima je svrha istraživanje novih mogućnosti liječenja malignih bolesti. Svi građani koji su voljni podržati ovu inicijativu mogu to učiniti od 1. studenog pozivom na humanitarni broj 060 9000 koji je omogućio Hrvatski Telekom. Cijena poziva iznosi 0,66 eura (+ PDV) odnosno 5 kuna, a pozivi su mogući do kraja godine.

Nakon trogodišnje pauze, tradicionalni koncert „Želim život“ vraća se na glavni zagrebački trg u subotu, 25. studenog, s početkom u 21:15 sati.

-Već dugih 17 godina studeni donosi težak osjećaj, ali i velik ponos kada gledam što smo sve uspjeli postići i izgraditi, a iznimno mi je drago što će koncert ponovno uživo ugrijati srca posjetitelja. Svaka donacija, a posebice one najmanjeg iznosa, puno nam znači jer smo svjesni kolika je to žrtva sviju koji jedva spajaju kraj s krajem. Živimo u nikad težim uvjetima zbog globalne situacije, standard građana je težak te smo beskrajno zahvalni što su nam ljudi i ove godine poklonili svoje povjerenje! Zato im još jednom od srca velika hvala, poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Sudjelovanjem u humanitarnoj akciji „Želim život“ svatko od nas može podržati rad Zaklade Ana Rukavina i doprinijeti stvaranju ljepše zajednice s jednim ciljem – pružanjem pomoći najpotrebitijima, ali i nade u spas života.

 

Ples