KABA

Rukometaši “Karlovca” odličnom igrom ostvarili pobjedu protiv “Trogira”

Rukometaši HRK “Karlovca” odigrali su, na domaćem terenu, utakmicu 10. kola Paket24 Premijer lige protiv ekipe MRK “Trogir”.  Na poluvremenu je rezultat bio 13:9 za Karlovčane, a zasluženo su odnijeli i pobjedu i to rezultatom 25:22.

Dali smo sve od sebe, ostavili smo srce na terenu. Iskreno mislim da smo zaslužili pobjedu. Obrana je bila stvarno vrhunska. Ono što je dobro ćemo nastaviti raditi, a ono što je lošije ćemo nastojati popraviti i idemo u nove pobjede, izjavio je Ivan Čulo.

U Osijeku nas čeka teška utakmica, protivnik je zahtjevan i morat ćemo dati sve od sebe. Obranu dići na 200 posto, napad što bolje realizirati i vjerujem da ćemo dobiti i tu utakmicu, dodaje Ivano Grčić.

Danas smo odigrali jednu jako dobru utakmicu, pogotovo u obrambenom segmentu. Znamo da je to naša igra i da treba biti naša prednost, nažalost u svim utakmicama do sada to nismo prezentirali na najbolji mogući način. Danas je to bilo gotovo savršeno, golman je obranio jako puno toga i dao nam je vjetar u leđa. Čestitam našim dečkima na borbenoj i odlično odrađenoj utakmici, a između ostalog i na dva osvojena boda koja će nam puno značiti u nastavku, zaključuje trenerica Tatjana Rašić.

HRK “Karlovac” iduću subotu, 25. studenog gostuje u Osijeku u 11. kolu Paket24 Premijer lige kod momčadi RK “Osijeka”.

Igrači i publika su, prije početka utakmice, minutom šutnje odali počast žrtvama i herojima Vukovara i Škabrnje.

Ples