Turistička zajednica grada Karlovca unatrag šest godina provodi izbor za najljepši adventski izlog u Karlovcu, a ovu aktivnost organizira s ciljem poticanja uređenja našeg grada za vrijeme adventa i božićnih blagdana. Prijave za izbor trajale su od 1. do 13. prosinca, a u TZ grada Karlovca pristiglo je 14 prijava. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birali su zatim svojim glasovima, odnosno reakcijama, građani na Facebook stranici TZ grada Karlovca – Visit Karlovac od 16. do 27. prosinca 2023. godine.  U subotu, 30. prosinca u 18.00 sati u Glazbenom paviljonu, u okviru manifestacije Advent u Karlovcu, održana je svečana dodjela priznanja za najljepše adventske izloge grada Karlovca po izboru građana.

Dodijeljena su priznanja i prigodne nagrade za prva tri mjesta:

1. mjesto osvojio je Centar za pružanje usluga u zajednici Banija – Karlovac

2. mjesto osvojio je Maro i Petra j.d.o.o., salon za nokte, Smičiklasove ulice 5c

1. mjesto osvojio je Dječji vrtić Karlovac – Vrtić Grabrik

Zahvaljujemo svima koji kontinuirano uređuju svoje poslovne i privatne prostore te tako doprinose blagdanskom ozračju u našem gradu. Vjerujemo da smo prijavljenim subjektima kroz ovu aktivnost omogućili veću vidljivost i promociju što je jedan od glavnih ciljeva djelovanja turističke zajednice, rekla je direktorica TZ grada Karlovca, Marina Burić.

I ove je godine izbor za najljepši adventski izlog privukao veliku pažnju pratitelja na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Karlovca Visit Karlovac. Promotivne aktivnosti vezane uz ovaj izbor dosegle su gotovo 31 tisuću korisnika dok su objavljene fotografije izloga generirale 3253 reakcije.

FOTO i TEKST: Turistička zajednica grada Karlovca