Karlovčani i njihovi gosti veselo su uz pjesmu, ples i vatromet ušli u Novu godinu. Begini i Učiteljice napravili su pravi novogodišnji tulum na otvorenom uz svoje najpoznatije glazbene uspješnice i brojne obrade omiljenih hitova domaće glazbe.


Iza nas je topla zimska noć koja je uz napitke i ukusnu hranu te vruće note Begina i Učiteljica postala još toplija. Pjevalo se i plesalo, nazdravljalo i čestitalo Novu godinu uz najljepše želje da iduća, 2024. bude sretna, uspješna, uz puno zdravlja i ljubavi. Točno u ponoć, građanima je Novu godinu čestitao gradonačelnik Damir Mandić poželjevši im sretnu i uspješnu novu 2024. godinu.


U dobrom društvu vrijeme brzo prolazi pa su tako proletjela i zadnja dva tjedna susreta na Promenadi uz odlične programe i prigodnu gastro ponudu, navode iz Grada Karlovca. Bila je to prilika za uživanje u druženju s prijateljima, za kvalitetno provedeno vrijeme s djecom kroz radionice u kupoli i besplatno klizanje. Uz aktivnosti na Promenadi, bilo je tu i mnoštvo programa u Gradskom kazalištu Zorin dom, Aquatici, Kinu Edison, u Gradskoj knjižnici IGK i na Starom gradu Dubovcu. Organizator manifestacije bio je Grad Karlovac. Izvršni organizatori bili su Turistička zajednica grada Karlovca i gradska tvrtka Mladost d.o.o., a sponzori Karlovačko pivo i Karlovačka banka. Manifestaciju je kroz Program unapređenja turizma podržala i Karlovačka županija.

FOTO i TEKST: Grad Karlovac