U organizaciji ŠNK Banovac Glina odigran je 2. pozivni Memorijalni malonogometni turnir u spomen na tragično preminulog igrača Banovca iz Gline, a na kojem je nastupilo 8 veteranskih momčadi s područja Sisačko-moslavačke, Karlovačke, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Zagreba.

Finalni susret nakon neodlučenog rezultata 0:0 pripao je GŠNK Mladost Petrinja nakon izvođenja sedmeraca 3:2 protiv veterana NK Mostanje Karlovac. U utakmici za treće mjesto veterani domaćina Banovac Glina (1) bili su uspješniji od veterana GOŠK Kaštela, također nakon izvođenja sedmeraca 3:2. U regularnom dijelu bilo je 2:2.

Najbolji igrač dolazi iz momčadi NK Mostanje Karlovac Renato Krmpotić, najbolji vratar je Andrej Dabić iz Mladost Petrinja, a najbolji strijelac Mateo Delić GOŠK Kaštela sa 6 postignutih pogodaka.

Prije razigravanja za konačni plasman, odigrani su polufinalni susreti gdje je Mladost Petrinja bila uspješnija od veterana GOŠK Kaštela 2:1, a Mostanje Karlovac od domaćina Banovac (1) Glina 3:2.

Osim četiri prvoplasirane momčadi, na turniru su još nastupile ekipe: Banovac Glina (2), Zelengaj Zagreb, Frankopan Galdovo i Starci s Rudeža (Zagreb).

Za veterane Mostanja nastupili su: Vlatko Sarapa, Ivan Curman, Ivica Antolić, Renato Krmpotić, Dino Drašković, Željko Vuković, Ivan Dobrinić, Ivan Sijarto, Alen Ferček, Dario Relja, Darijo Blažević, Željko Pospišil i Krunoslav Štajcer, a voditelj je Nenad Stražanac.