Seniorke Inline hokej kluba “Karlovac” odigrale su još jednu odličnu utakmicu protiv seniorki sisačkog kluba „Siscia“. Iako su se treninzi održavali na rolama protekli tjedan zbog vremenskih nepogoda i prije utakmice bile su sigurne da su spremne za nove pobjede.

Ja se nadam da će ova utakmica što bolje proć s obrzirom na to da smo imale jako malo treninga na ledu, jer kao što svi znamo bili su loši vremenski uvjeti. Mi ćemo dat najbolje od sebe, nema nam i jedne igračice bitne, ali čula sam da i drugoj ekipi fali jedna igračica pa se nadam što boljem rezultatu, kazala je kapetanica Mia Primužak.

Njihove nade ipak nisu bile ispunjene, ali su se borile za rezultat koji je na kraju bio 2:5. Velike su prirpeme uložene u svaku njihovu utakmicu pa tako i u ovu.

Ova sezona je dosta jaka. Imamo jako puno utakmica, skoro svaki dan treninge tako da što više treninga to bolje. Ostali klizači nam ne smetaju. Mi više treniramo na rolama, ali fali nam tog treninga na ledu jer je on ipak veći, drugačiji je pak. S obzirom na to da igramo ligu na ledu trebale bi više vježbati na njemu, ali kažem, nemamo uvjete za to, kaže Mia.

Iako djevojke nisu uspjele pobijediti ekipu „Siscia“ pripremat će se i dalje za utakmice koje slijede

Prvo slijedi utakmica sa „Siskom“ u subotu i u ponedjeljak s „Dinamom“, ali „Siscia“ je definitivno favorit ovog prvenstva. Ako ih pobjedimo navijat ćemo za moguće prvo mjesto, rekla je Mia.

Iako nisu pobjedile u ovoj utakmici, cure nisu ni malo obeshrabrene. Nastavit će s treninzima i dati sve od sebe kako bi im sljedeće utakmice prošle što bolje. Nadaju se dobrim rezultatima, a u ovoj utakmici pokazale su iznimnu borbenost već u prvim minutama. Krajnji rezultat išao je u prilog gošćama no seniorke Inline hokej kluba „Karlovac“ dat će sve od sebe kako bi u narednim utakmicama popravile propuste koji su se dogodili u ovoj utakmici.