• January 16, 2024
  • Sven Toljan
  • 0

Hrvatska stranka prava Karlovačke županije obnovila je dodatne dvije podružnice u općinama Tounj i Josipdol. Na području županije sada djeluje ukupno 14 podružnica stranke.

Prema odluci predsjednika HSP-a Nikice Augustinovića, za povjerenika podružnice HSP-a Tounj imenovan je Dalibor Žlimen, a za povjerenika podružnice HSP-a Josipdol Alen Pribanić.

Budući da je HSP, istinski najhrvatskija politička opcija, opcija koja skrbi o „malom čovjeku“, pritom štiteći i zastupajući interese najugroženijih članova hrvatskog društva, HSP kroz svoje brojne podružnice nastoji u hrvatsko društvo i  procese političkog odlučivanja, uključiti i najobespravljenije građane i istinske rodoljube karlovačke županije, kako bi doprinjeli svekolikom napretku jedine nam Hrvatske domovine.

Pri tom HSP budućnost općine Tounj vidi i nalazi u razvitku OPG-ova, (proizvodnji zdrave hrane), te u turizmu, osobito u granama kao što su gastroturizam, ekoturizam te sportsko-rekreacijski i pustolovni turizam, za što općina Tounj ima izvrsne preduvjete, a općinu Josipdol vidi u razvoju malog poduzetništva, te afirmacije bogatog kulturno – povjesnog nasljeđa, npr. svetišta Gospe od Čudesa u Oštarijama, starog grada Modruša i arheološkog lokaliteta Viničica. HSP se zalaže da se u Josipdolu izgradi sportsko – rekreacijski centar sa dvoranom, a u Tounju dječji vrtić, poručili su iz stranke.