Rukometni klub Dubovac – Gaza i ove je godine organizator 31. po redu memorijalnog turnira Nebojša Parežanin Pržo, na kojem će uz njih, nastupiti i dvije premijerligaške ekipe te jedna prvoligaška ekipa iz regije Sjever.

Samo jednu godinu nismo održali turnir, to je bilo u koroni, a svih ovih godina održavamo Memorijalni rukometni turnir u sjećanje na našeg Pržu, na naše sportaše koji su poginuli u Domovinskom ratu. Turnir će biti u Sportskoj dvorani, uz naravno RK Dubovac – Gaza i HRK Karlovac bit će tu i gosti iz Velike Gorice i Siska. Znači još jedan premijerligaš i jedan prvoligaš, mislim da je to više nego respektabilna sportska predstava koja neće biti samo sportski interesantna. U pauzi između utakmica nastupit će veterani RK Dubovac i RK Gaza, rekao je predsjednik RK Dubovac-Gaza, Željko Mrljak.

Turnir i ove godine počinje u 21:00 sat, a nakon prve utakmice biti će i svečano otvorenje.

U 9:00 sati će se održati prva utakmica, igra se po 25 miuta tako da sve ekipe odigraju po dvije utakmice. Ovo nije baš turnirski, više su prijateljske utakmice tako da je to prilika da svi treneri provjere formu prije nego počne sezona, kaže trener RK Dubovac-Gaza, Dragomir Požega.

Ovaj memorijalni turnir iznimno je dobro posjećen, a svi sudionici i organizatori jako su zadovoljni odazivom.

Ovaj turnir već traje godinama, ja sam bio i igrač i u raznim klubovima i sad sam trener. Više manje je sve super i svi su zadovoljni tako da na kraju se uvijek napravi i neki domjenak, sve je jako dobro, rekao je Požega.

U spomen na Nebojšu Parežanina, Pržu, rukometaši kroz ovaj turnir odaju počast ne samo njemu već svim karlovačkim sportašima koji su svoj život dali za Republiku Hrvatsku u Domovinskom ratu. Turnir se, za sve zainteresirane gledatelje održava 27. siječnja u ŠSD Mladost.

Tags: