Organizator koncerta Dalmatino poklonio je Teniskom klubu Karlovac defibrilator koji će stajati u njihovim prostorijama.

-Akcija “Pokaži srce” započela je pred dvije godine u sklopu koje smo obišli sve županije i tom prilikom pregledavali sportaše. Donirali smo velik broj defibrilatora pojedinim županijama. Inače, akcija je krenula u suradnji s HNS-om, ali da ne bi bilo usmjereno samo na nogometaše htjeli smo i ostalim sportovima donirati nešto ovako korisno, izjavio je Tomislav Madžar, organizator koncerta i humanitarne akcije.

Defibrilator radi u hitnim trenucima, a ponekad može i spasiti život.

-Ovaj uređaj će doprinijeti povećanoj razini sigurnosti u našem klubu i našim prostorijama. Kroz naš klub cirkulira velik broj ljudi, posebice u ljeti, svih dobnih skupina. Naravno, nadamo se da neće biti potreban, ali dobro ga je imati, dodao je Robert Crevar ispred Teniskog kluba Karlovac.

Jedan dio iznosa od prodanih ulaznica ide za troškove defibrilatora, pa su prilikom primopredaje bili prisutni i Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara. Istaknuli su kako im je izuzetno drago što će nastupiti u Sportskoj dvorani u Karlovcu te kako im je čast sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji.

-Ovaj uređaj simbolizira život, pa neka nam Valentinovo bude obilježeno ljubavlju, životom i sportom, dodao je Mandić za kraj.