Prije 10 godina u Hrvatsku je stigao Samir Soudani, mlađi brat Hillala Soudanija, bivšeg legendarnog igrača Dinama. Tada se pisalo kako bi Samir mogao doći u redove Dinama, no to se nije dogodilo. Nakon toga je usmjeren Radniku kod Sretena Ćuka. Ovih dana posrećilo se jednom od naših županijskih klubova.

Tragom vijesti kontaktirali smo trenera NK Barilović Tugomira Majdaka koji nam je potvrdio kako zajedno sa Samirom igra mali nogomet na Savici u Zagrebu te da će se Samir uskoro priključiti seniorima NK Barilović na treninzima u Mostanju. Majdak je naglasio da se radi o velikom talentu koji do sada nije na pravi način bio iskorišten. Zna da se nije lako preko noći vratiti na zelene terene, ali nada se kako će Samir u dogledno vrijeme ući u natjecateljsku formu kako bi i gledatelji u Mostanju uživali u potezima ovog majstora.

Na Facebook stranici NK Barilović potvrđeno je da je Samir Soudani potpisao za klub.

Hrvatski nogometni savez izdao je odobrenje za registraciju igrača Samir Soudanija za NK Barilović temeljem istupnice iz Alžira. Samir je mlađi brat dobro poznatog Hillala Soudanija, već 10 godina je u Hrvatskoj, ima obitelj i posjeduje hrvatsko državljanstvo, te će u NK Barilović nastojati ući u natjecateljsku formu. Ogroman talent i genetika nisu upitni! Dobrodošao u Zmajeve s Korane Samir!