S današnjim danom trgovačko društvo Inkasator d.o.o dobilo je novog direktora. Odlukom Nadzornog odbora direktorom je imenovan Matija Furač, a ovu funkciju obnašat će do raspisivanja natječaja.

Matija je završio specijalistički stručni studij ekonomije na Veleučilištu u Karlovcu, a u Inkasatoru radi već pet godina. Do sada je radio na poslovima javne nabave, upravljanju zgradama te u odjelu financija. Dosadašnjim radom stekao je iskustvo u upravljanju poslovnim procesima i financijama. U sklopu upravljanja zgradama vodio je procese obnove višestambenih zgrada, posebno u dijelu energetskih obnova financiranih EU sredstvima, javili su tako iz Inkasatora.

-Inkasator Karlovac nastavlja s dosadašnjim poslovnim procesima, fokus nam je i dalje na energetskim obnovama i na objedinjenoj naplati. Maksimalno nastojimo korisnicima pružiti sve informacije na vrijeme, olakšati plaćanje računa i dugovanja te kroz energetske obnove osigurati zdraviji i ugodniji život u zgradama. Dosad su uspostavljene suradnje s Klubom umirovljenika Karlovac, PU Karlovačkom i Gradskom knjižnicom „Ivan Goran Kovačić“ te s planiranim aktivnostima nastavljamo i dalje, a veselimo se novim izazovima pred nama, poručio je Furač.