Svi sportski entuzijasti i ljubitelji malog nogometa će početkom lipnja moći prisustvovati drugom izdanju noćnog malonogometnog turnira “INA 2024”. Turnir će se održati od 3. do 9. lipnja 2024. godine na igralištu iza benzinske postaje INA, smještenom na adresi Marmontova aleja 30, Karlovac.

Tijekom sedam dana igrači će imati priliku pokazati svoje vještine i strast prema malom nogometu. Turnir će obuhvatiti dvije kategorije: seniorski turnir i veteranski turnir (za igrače rođene od 1989. godine i starije). Time se pruža prilika za natjecanje i mladim i iskusnijim sportašima.

Publika može očekivati vrhunsku zabavu i atmosferu, nogomet na kvalitetnoj umjetnoj travi uz bogatu ponudu hrane i pića. Organizator, rukometni klub Dubovac-Gaza, osigurao je vrijedne nagrade za pobjedničke timove, što dodatno podiže entuzijazam među natjecateljima.

Prijave za sudjelovanje su otvorene, a svi zainteresirani timovi mogu prijaviti svoje ekipe kontaktirajući organizatore na broj telefona (Matko Horvat: 099 467 41 71).