Održana je četvrta radionica Inkasatora u suradnji s Klubom umirovljenika. Podsjetimo, Inkasator d.o.o kroz svoje poslovne ciljeve i strategije ističe važnim faktorom poslovanja odnose sa zajednicom. Uz brigu za građane važan dio poslovanja im je suradnja s korisnicima za koje rade objedinjenu naplatu.

Djelatnost objedinjene naplate jedinstven je proces u Republici Hrvatskoj. U Karlovcu je prisutan od 1975. godine te je prepoznat kao kvalitetno i racionalno rješenje naplate za krajnje potrošače te za pružatelje usluga. Korisnici za koje se vrši objedinjena naplata su Grad Karlovac, Vodovod i kanalizacija, Čistoća, Hrvatske vode, servisi za čišćenje i suvlasnici (pričuva).

U razgovoru s članovima Kluba umirovljenika te kroz svakodnevno poslovanje u Inkasatoru su primjetili da brojni potrošači imaju nejasnoće oko stavaka na mjesečnim računima. Kako su umirovljenici izrazili želju da bi htjeli imati sve informacije na jednom mjestu oko plaćanja i razumijevanja računa posebno dio oko pražnjenja kanti, odvajanju otpada, očitanju vode, ugradnji internih i sekundarnih vodomjera. Kako bi potrošači imali što bolju uslugu, suradnja među gradskim tvrtkama ključ je za uspjeh zajedno s gradskim tvrtkama Vodovodom i kanalizacijom te Čistoćom udružili su snage. Djelatnici gradskih tvrtki građanima stoje na raspolaganju te im se možete obratiti telefonskim putem, e-mailom ili doći osobno u poslovnice.

Nastavljamo sa suradnjom s Klubom umirovljenika, a ovim putem želimo pozvati građane da nam se pridruže u što većem broju u nadolazećim aktivnostima, kažu iz Inkasatora.