Ovog vikenda je 6 natjecatelja Taekwondo kluba Banija Pandas nastupilo na prestižnom natjecanju u Beogradu, statusa G2, pod nazivom Galeb Belgrade Trophy – Serbia Open. U konkurenciji od 1045 natjecatelja i preko 80 timova Pande su pokazale odlične borbe te se vraćaju s brončanom medaljom koju je osvojila Dalija Bunčić, juniorka do 68 kg.

Prvog dana natjecanja borili su se kadeti i kadetkinje, ali tim Panda nije nastupio u toj selekciji.

Drugog dana natjecanja na strunjači izašle su juniorke Pandi. Najuspješnija je bila Dalija Bunčić koja je, nakon 2 odlične pobjede protiv Belgijanke i Hrvatice, izgubila u polufinalnoj borbi od pobjednice turnira, također Hrvatice. Sara Pejnović (-52kg) je u prvom kolu pobijedila Cipranku, ali je u drugom kolu izgubila od hrvatske predstavnice. Nikolina Hrebac (-63kg) izgubila je u prvom kolu od srpske predstavnice.

Trećeg i posljednjeg dana nastupili su seniori. Premda bez medalje, najuspješniji od seniora bio je Petar Fičko (-74kg). U prvoj borbi pobijedio je srpskog predstavnika 2:1 u rundama, dok je u drugoj borbi izgubio 0:2 od hrvatskog predstavnika. Lucija Hrebac (-67kg) je izgubila u prvom kolu protiv odlične Iranke u vrlo neizvjesnoj borbi rezultatom 1:2 u rundama. Lucio Matuzić (-63kg) izgubio je u prvom kolu od poljskog predstavnika 0:2 u rundama.