Da je „Noć gladijatora“ prepoznata diljem Hrvatske dokazuju pune tribine Sportske dvorane Mladost na Rakovcu svaki put kad je na rasporedu ovaj borilački spektakl. Svakim novim izdanjem traži se ulaznica više, a Igor Mihaljević i njegov tim još jednom pokažu svoju profesionalnost te sposobnost organiziranja i provedbe odličnog sportskog događaja. Na rasporedu je nova „Noć gladijatora“ koja će se održati 08. lipnja na već spomenutoj lokaciji.

Ovaj sad sljedeći event planiram još bolji fight card. Planiram svu kremu hrvatskog kickboxinga pokušati dovesti ovdje uz domaće borce. Očekuje nas jedno 12 mečeva, što MMA, što kickboxing. Sad nadolazeći put očekujem isto punu dvoranu, jer karlovačka i dugoreška publika, kao i općenito cijele Karlovačke županije, poznata je po tome da je velik ljubitelj borilačkih sportova. Ima dosta poklonika koji će doći iz Zagreba i Rijeke, najavio je organizator Igor Mihaljević (Fight club Old lion).

Domaći borci već su osvojili srca publike, a neki od njih su prisutni u borbama od samog začetka ovog sportskog događaja.

– Tu je od domaćih Matko Živčić. Leon Mušnjak koji je sad osvojio srebrnu medalju. Zbog ozljede je morao predati finalnu borbu na prvenstvu Hrvatske. On je inače viceprvak Europe. Zatim Leo Katić, ali sad da ne nabrajam. Bit će dosta domaćih momaka. Bit će borci od Nene Alilovića. Tu su Jan Novković i Ivan Novaković. Trebao bi se boriti i Marin Oršolić. Uz domaće dečke, bit će i kvaliteta tako da očekujem jako dobar event.

U glavnoj borbi ponovno bi trebao biti Matko Živčić i intenzivno se traži njegov protivnik. Kako navodi Mihaljević, poznato je 70% fight carda, a organizacija je izrazito teška.

– To vam je kompliciranje nego snimanje filma. Tu je produkcija, tu je ring, tu su suci, borci, prodaja karata… Sad da nabrajam, mogli bismo sjediti 2-3 sata. Kompicirano je, ali to je jedan izazov. Već smo se dosta uhodali. Imam dobar tim koji radi sa mnom tako da mislim da će biti na razini kako je bilo i do sad.

Ulaznice će uskoro biti u prodaji, a osim borilačkog dijela večeri, gledatelji će moći uživati u pravom show programu.

FOTO: Filip Granić