Doktor Ranko Rajović, ugledni stručnjak u području edukacije i razvoja djece, uskoro dolazi održati seminar u Karlovcu pod nazivom “Kako da učenje postane igra”. Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika – od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece.

Seminari će se temeljiti na NTC sustavu učenja, inovativnom programu čiji je autor dr. Rajović, a koji je priznat od strane Ministarstva obrazovanja i implementiran u preko dvadeset europskih država. Kao specijalist interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih znanosti, dr. Rajović donosi jedinstven pristup u edukaciji, objašnjavajući zašto djeca nailaze na poteškoće u učenju i kako kroz igru možemo poticati njihov kognitivni razvoj, koncentraciju i kreativnost.

Seminar će obuhvatiti teme kao što su razvoj mozga, učestale greške roditelja u odgoju, rana stimulacija, razvoj matematičko-logičkog razmišljanja, primjena NTC metodologije u domu, vrtiću ili školi.

Svi zainteresirani imat će priliku da steknu dublje razumijevanje o fascinantnim aspektima dječjeg razvoja i kako ih najbolje podržati u njihovom obrazovanju i odgoju.

Seminar će se održati na Veleučilištu u Karlovcu 28. svibnja u 17 sati. Sudjelovanje iznosi 45 eura, a ulaznice se mogu kupiti preko sustava ENTRIO.

FOTOGRAFIJE: Pro Sport agencija