Pristižu prave ljetne temperature, a s njima i službena sezona kupanja na karlovačkim kupalištima i početak sezone rada Kluba spasilaca na vodama Karlovac. To je jedini spasilački klub u Karlovačkoj županiji, a poznati su po svojem djelovanju na Foginovom kupalištu u Karlovcu i kupalištu Slava Raškaj u Ozlju. Povodom početka nove sezone članovi kluba odlučili su se baciti u potragu za novim članovima službe koji nadolazeće ljeto žele provesti na dinamičnom poslu.

Pozvani su svi učenici/e stari minimalno 16 godina, maturanti/ce i studenti/ce željni novog radnog iskustva. Zainteresirane za rad u službi očekuju siguran posao uz fleksibilne smjene, rad u timu i edukacija o ovom plemenitom pozivu i potrebnim vještinama.  Zainteresirane očekuje i rad na različitim događajima u čijoj organizaciji sudjeluju članovi službe, priopćili su spasioci.

Klub Spasilaca na vodama Karlovac osnovan je još 2003. godine, a na Foginovom kupalištu rade tek od 2010. godine, otkako je službeno registrirano kao prvo riječno kupalište u Hrvatskoj.

Svi zainteresirani se mogu javiti putem Facebook stranice (www.facebook.com/KSVKarlovac), Instagram profila (www.instagram.com/ksvkarlovac) ili na broj mobitela 091 593 9292.