Svi putevi ove subote vode na Turanj gdje će Udruga „Naš Turanj“ svečano otvoriti kupalište koje su članovi uređivali od prošle godine.

– Pozivamo sve na otvorenje kupališta ove subote 15.06. od 13:00 sati, a službeno otvorenje bit će u 15:00 sati. Zapjevat će nam KUD Turanj koje je s nama na svim našim događanjima. Također, na usluzi će biti i čamci Croatia Open Land tours DMC koji će svakog zainteresiranog malo provesti po Korani i Mrežnici. Bit će i Klub za podvodne aktivnosti Karlovac koji će omogućiti da malo pogledate i ispod površine Korane. Za one najmlađe će se predstaviti Odred izviđača Vladimir Nazor Karlovac s nekoliko igara u prirodi, najavila je Nataša Lemić, predsjednica Udruge “Naš Turanj”.

Pošto počinje i EURO 2024., bit će organizirano gledanje prve utakmice naše reprezentacije u 18:00 sati.

– Ponosno možemo reći i da imamo kumu kupališta, a to je naša Turanjka Zrinka Cvitešić. Stvarno smo se puno potrudili. Puno su nam pomogli donatori koji su nam dali materijala s kojim smo mogli raditi. Inače, kao udruga to ne bismo mogli sami isfinancirati. Najviše zahvaljujemo našim sugrađankama s Turnja koje su nam ustupile svoje privatno zemljište kako bismo mogli to kupalište napraviti i urediti.