Od petka do nedjelje na Bledskom jezeru održana je velika tradicionalna međunarodna veslačka regata na kojoj su nastupili veslači 16 država.

U petak je Tin Jarnjević u dresu hrvatske reprezentacije u disciplini skif odlično odveslao i u konkurenciji od 22 skifista izborio A finale kao jedini hrvatski predstavnik u vremenu od 7:22:77. Subota rano ujutro bila je rezervirana za nastup u A finalu, no utrku je završio na 6. mjestu s vremenom 7:31:80.

-Zadovoljan sam Tinovim nastupima i postignutim vremenima. U finalu smo očekivali možda ponoviti vrijeme iz eliminacija, ali sigurno da je naporni tempo koji traje već tjednima, još prije Europskog prvenstva, uzeo danak. Ovo je inače jako dobar rezultat za ovo jezero na kojem su uvijek sporija vremena veslača. Zara Cvitešić i Vita Živčić na Bledu su prvi puta iskusile ovako veliku međunarodnu regatu. Jako sam ponosan i na njih i njihovu borbenost, kaže trener Tihomir Jarnjević

U subotu su veslale s veslačicama iz HAVK Mladost u četvercu na pariće te su osvojile peto mjesto. U subotu popodne su se Zara i Vita natjecale u dvojcu na pariće, no nisu osigurale nastup u finalu. U subotu popodne Tin je bio ponovno prijavljen u skifu , no zajedničkom odlukom trenera 4 kluba formiran je četverac na pariće u sastavu Tin Jarnjević, (VK Karlovac) Josip Jakšić (VK Korana ), Teo Drašković (HVK Mornar)i Marko Martinović (VK Krka Šibenik). Sve su to veslači koji su prvi dan veslali skifove, pa je intencija bila da se ne ponavljaju utrke skifova, već da se vidi mogući potencijal tih veslača  u nekoj većoj disciplini. Bez ijednog treninga dečki su sjeli u četverac i u kvalifikacijama bili prvi te izborili A finale. U nedjelju su u zanimljivoj borbi za dlaku izgubili drugo mjesto od posade Slovenije koja je veslala u Poljskoj na Europskom prvenstvu te posade Mađarske od kojih su neki veslači nastupili u A finalu na Europskom prvenstvu U19 u Poljskoj.