lj2

KARLOVAC – Stanari zgrada u Ulici Luščić kućnih brojeva 41 a, b, c, d, e i 43 a, b, c za odlazak u grad, ako idu pješice, koriste nasipani makadamski put u vlasništvu Grada Karlovca. Riječ je o putiću uz vojarnu Luščić do ulice Luščić. Budući da je on neosvijetljen te kao takav stvara problem za vrijeme hodanja u večernjim satima, HDZ Luščić – Jamadol pokrenuo je potpisivanje peticije u toj karlovačkoj gradskoj četvrti kako bi dobili uličnu rasvjetu.

– Rasvjeta u tom dijelu Karlovca dugogodišnja je želja svih stanara jer makadamski putić koriste svakodnevno, no neosvijetljen nije siguran. Čujte tu se po prostoru nekadašnje vojarne po noći okupljaju razni ljudi, a nama djeca idu s treninga ili iz škole i nije nam svjedeno pustiti ih same po mraku. Mislim da bi za sve stanare rasvjeta bila od velike važnosti, rekao nam je Vlade Dumenčić, stanar Ulice Luščić.

lj1

Tomislav Katić, predsjednik TO HDZ-a Luščić – Jamadol kaže da će potpise, koji će možda doprinjeti da se dio malog kvarta osvijetli, predati predstavnicima Gradske četvrti Lušćić – Jamadol kao i u Gradsku upravu, odnosno mjerodavnim službama unutar Grada, a odustati ne planiraju dok se problem ne riješi, odnosno dok u njihov kvart ne stigne rasvjeta.

– Nadam se da ćemo dobiti potporu jer peticija je prvenstevno usmjerena za pomoć stanarima. Mislim da tu ne bi trebalo biti ništa sporno budući da je čeastica na kojoj se putić nalazi u vlasništvu Grada Karlovca, kaže Katić. Ujedno je najavio da će potpise na peticiju tražiti i za nadolazeći vikend.

lj3