Izvrsni rezultati za Inline hokej klub Karlovac

Proteklog vikenda završeno je Prvenstvo Hrvatske za U18 i U12 kategorije. U18 momčad Inline hokej kluba Karlovac osvojila je drugo mjesto na ovogodišnjem prvenstvu. Novi prvaci su IHK novi Zagreb Munje dok je treća momčad IHK Kuna. Za najboljeg obrambenog igrača lige proglašen je igrač IHK Karlovca Luka Kirš. Iako najmlađa momčad lige, Karlovčani su pokazali odličnu igru tijekom cijele sezone te zasluženo osvojili drugo mjesto. U sezoni 2017/2018. za Karlovac su igrali: Roko Kurtagić, Luka Kirš, Patrik Kraščić, Mateo Martinović, Antonio Markezić, Mihovil Šavor Radičević, Jan Berghaus i Noa Anić Milić.

U12 momčad završila je prvenstvo s nova dva poraza od Munja i IHK Snoopy te je završila PH na trećem mjestu, zahvaljujući kaznenim bodovima za nedolazak na utakmice momčadima KHL Srake Samobor i IHK Snoopy iz Zagreba. Na podjeli medalja najboljima Karlovčani su napravili jednu pravu sportsku gestu te su svoje medalje podijelili ekipi iz Samobora koja bi bez kaznenih bodova bila treća. Ovaj hvale vrijedan potez je još vrjedniji zbog toga što su igrači sami odlučili podijeliti svoje zaslužene medalje s momčadi koja je u ovom trenutku bolja od njih.

U15 momčad pobijedila je momčad HK Dolenjskih Toplica te tako napravila još jedan korak prema osvajanju naslova prvaka Hrvatske. Iako Karlovčani nisu odigrali taktički i tehnički dobru utakmicu, presudio je ogroman trud , pa je IHK Karlovac na kraju slavio s 5:2. Za Karlovac su igrali: Kurtagić, Markezić (1), Banay(1), Martinović (3), Kraščić, Šavor Radičević, i Rea Purgar.