Prigodni pokloni učenicima Gimnazije koji su sudjelovali na državnim natjecanjima

Učenici Gimnazije Karlovac koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u školskoj godini koja je na izmaku, dobili su prigodne poklone na zajedničkom druženju u Maloj školi. Još sredinom svibnja završila su natjecanja, na njima je ove godine sudjelovalo 29 učenika i to u svim kategorijama, a s njima je radilo 13 mentora.

Mihael Grdunac sudjelovao je ove školske godine na čak dva državna natjecanja, kao i još troje njegovih kolega. Velik je uspjeh doći do državne razine, a ako se osvoji i neka nagrada to ponosnima čini, ne samo učenike i roditelje već i profesore. Mihael je na natjecanju iz kemije bio 2., a iz biologije 4.

Mihael kaže da će sljedeće godine opet na natjecanja, a želi studirati farmaciju, u čemu će mu sigurno pomoći znanja koja je stekao zahvaljujući pripremi za državnu razinu.

Gimnazija je perjanica naše županije kada je riječ o natjecanjima, dokaz su tome i ovogodišnji dobri rezultati učenika, poručila je ravnateljica Snježana Štranjgar. Iznimno sam ponosna na sav trud učenika, a veliku ulogu imaju i mentori. Bez njih bi bilo teško motivirati djecu na predan rad, kaže Štranjgar.