Danas je otvoren Plitvice Mall

Danas je službeno otvoren retail park Plitvice Mall u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera. Na gotovo 4.000 m2 prodajnog prostora, uz više od 150 besplatnih parking mjesta, ponudu retail parka koji se smjestio na adresi Čatrnja 172, u općini Rakovica, trenutno čine Tommy MAXIMARKET, BIPA, Sport Vision , KiK, TEDi, TISAK i Zlatarna Dodić.

U podne je održano službeno otvorenje gdje je okupljene pozdravio načelnik općine Rakovica, Mihovil Bićanić.

Izuzetno mi je drago što se u kratkom roku sagradio i otvorio shopping centar koji će upotpuniti turističku ponudu, ali i otvoriti više od 90 radnih mjesta. Uspoređujući postotno, broj zaposlenih stanovnika općine Rakovica u Plitvice Mallu, bio bi identičan 34.000 zaposlenih u Zagrebu i to samo na jednoj lokaciji. Ovaj projekt će zadržati mlade osobe i obitelji na našem području.

Okupljene je pozdravio i predstavnika investitora, Paško Dodić, a blagoslov i sreću u radu zaželio je gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić.

Plitvice Mall otvoren je svakodnevno od sedam sati ujutro kada se otvara Tommy MAXIMARKET, a od osam i devet sati s radom kreću i ostale trgovine u centru.

S nestrpljenjem se očekuje otvorenje caffe bara Lex, ljekarne i INA benzinske postaje kako bi se zaokružila ponuda.

Pogledajte listu posebnih pogodnosti pripremljenih za vikend/tjedan otvorenja:

1. Tommy MAXIMARKET – akcijska ponuda i pokloni za prve kupce. Prvih 7 dana svaka kupovina u vrijednosti većoj od 100 kn omogućava popust pri prvoj sljedećoj kupovini

2. BIPA – 1+1 gratis ponuda na odabrane artikle za njegu kućanstva i sniženje od 30% na svu dekorativnu kozmetiku, make up pribor i sve za nokte. Svaku kupnju u iznosu od najmanje 150 kn u razdoblju od 16. do 26. prosinca omogućava dodatnih 15% popusta prilikom sljedeće kupovine

3. Sport Vision – od 16. do 18.12. – 20% popusta na kompletan asortiman

4. KiK – 16. i 17. prosinca, dodatnih -10% popusta na cjelokupnu kupnju

5. Zlatarna Dodić – popust na srebrni nakit do -50%, popust na zlatni nakit do -25%

Aktualne informacije o radnom vremenom, posebnim pogodnostima i ostalim novostima uvijek možete pronaći web stranici Plitvice Malla te društvenim mrežama.

Svakodnevno ste dobrodošli u centar sigurne i povoljne kupovine – Plitvice Mall!