Lim Gradnja osvojila “13. Memorijalni malonogometni turnir Hrvoje Zebić – Tovar”

Daniel Mićunović, Ivan Mamić, Antonio Knezović i Tomislav Kralj osvojili pojedinačne nagrade

Nogometni klub „Mladost“ iz Rečica organizirao je „13. Memorijalni malonogometni turnir Hrvoje Zebić – Tovar“. Hrvoje je bio igrač i član uprave kluba no 2009. godine, s tek 24 godine, izgubio je bitku s teškom bolešću.

 

Na turniru je bilo 7 ekipa, a to su NK Draganić, Kupčina, Tuta i prijatelji, ZT Pauli, Caffe bar Andrea, Lim Gradnja i NK Kupa. Pobjednička momčad turnira bila je Lim Gradnja. Drugo mjesto osvojila je ekipa ZT Pauli, dok je treće mjesto pripalo ekipi Caffe bar Andrea. Najbolji strijelac turnira bio je Ivan Mamić dok je Daniel Mićunović proglašen najboljim igračem. Najmanji pogodak kao vratar Antonio Knezović čime je odnio pobjedu najboljeg vratara turnira. Sva trojica dolaze iz pobjedničke ekipe. Tomislav Kralj proglašen je najboljim izvođačem penala. Sve susrete sudili su Denis Krčevski i Darko Jurčević.

 

Prije samog proglašenja pobjednika, Hrvojeva obitelj i prijatelji odigrali su revijalnu utakmicu njemu u čast. Jedna momčad nosila je plavu majicu, a druga bijele majice s Hrvojevom fotografijom na prsima.

Dražen Frklić, predsjednik NK Mladost Rečica, zahvaljuje se svim sudionicima na dolasku i igranju usprkos velikoj vrućini. Nada se da će iduće godine biti još više ekipa, a da će ih Hrvoje i dalje bodriti s nebeskih tribina.