Suvremen dom za starije i nemoćne osobe Jedno srce nalazi se u pitomom pitoresknom krajoliku nadomak Doline kardinala u Krašiću. Od cjelokupne ponude posebno se ističe domaća kuhinja za koju skrbi vlasnica doma. Prehrana u domu Jedno srce spravlja se od svježih namirnica i prilagođena je zdravstvenom stanju korisnika doma.
Primarna medicinska zaštita osigurana je u suradnji s ambulantom primarne zdravstvene zaštite, a specijalistički pregledi se obavljaju u bolnicama u Zagrebu ili u općoj bolnici Karlovac drugdje ovisno o potrebama štićenika dok su fizioterapeutske usluge također osigurane u ustanovi.
Posebna pozornost se polaže na provođenje slobodnog vremena štićenika. Usluge socijalnog rada i radno okupacijske terapije uključuju cijeli spektar programa unutar ustanove.
Za korisnike se uređuje okoliš kuće s parkom i sjenicama, organiziraju se izleti u kazališta,muzeje,parkove prirode. Posebna se pažnja poklanja rekreacijskom i vjerskom životu odlascima u crkvu te organizaciji misa u domu.
Vrhunski smještaj, obiteljska atmosfera, domaća kuhinja, obilježavanje blagdana, prekrasna priroda i bogat društveni život razlog su više za boravak u domu Jedno srce.

Dom za starije i nemoćne osobe Jedno srce
Krašić 4d, 10454 Krašić
T: 01/6270 014 M: 098/791 582 091/531 9227
www.dom-jednosrce.hr