KABA

Pamić: “Trening poslije podne – novac igračima uskoro!“

KARLOVAC – Nogometaši Karlovca danas poslije podne počet će trenirati pred skorašnji nastavak prvenstva u Prvoj HNL. To je potvrdio trener Igor Pamić i tako naznačio da je sa upravom kluba i igračima postignut dogovor oko isplate zaostalih primanja.

Podsjetimo, nogometaši karlovačkog prvoligaša trebali su jučer odraditi prvi trening nakon stanke, ali su to odbili. Razlog – neisplaćene plaće i premije. No, nakon sinoć održanog sastanka vodstva kluba, među kojima je bio i predsjednik Stjepan Turković, postignut je dogovor, izvjestio nas je trener Igor Pamić.

Igrači će se, dakle prihvatiti rada, a to znači početi trenirati pa će to i napraviti danas poslije podne od 15 sati i 30 minuita, poručio je Pamić koji i najviše vjeruje upravo njima. Jer igrači nikada nisu bili ti koji ne bi radili. Zbog postignutog dogovora najsretniji je trener – najprije jer će igrači dobiti svoj novac a potom i zbog mira među igračima i normalnim uvjetima za treniranje. Igor Pamić također vjeruje i da će predsjednik Kluba Stjepan Turković, ispuniti obećanje.

Treninzi rekosmo počinju danas poslije podne a od sutra bi trebali biti dva puta na dan, kako je i planirano. Od ponedjeljka, 17. siječnja odlazi se na pripreme u Štinjan kod Pule gdje će se boraviti u tri navrata, najavljuje Igor Pamić.

Ukratko je i komentirao skorašnji nastavak prvenstva. Iako je “Karlovac” prvi dio natjecanja završio na šestom mjestu, to ne znači da je osiguran i opstanak u Prvoj ligi. Do sada je osvojeno 26 bodova, dok pretposljednja momčadi na tablici „Istra 1961″ ima 18 bodova. Razlika od osam bodova nije velika.

Dodajmo za kraj da proljetni dio prvenstva u Prvoj HNL za „Karlovac” počinje u subotu, 26. veljače. Na svom stadionu „Branko Čavlović – Čavlek” od 17 sati dočekuje se zagrebački „Dinamo”.

Ples